REDMAGIC има нов геймпад за смартфони – Shadow Blade GamePad 2

REDMAGIC има подобрена версия на своя геймпад Shadow Blade GamePad 2. Той се предлага със сменяеми леви и десни корпуси на геймпада, които могат лесно да се сменят с магнитни добавки.

Геймпадът предлага нулева латентност по време на игра, благодарение на връзката си с порт Type-C. Освен това регулируемият порт Type-C вече поддържа височини на смартфоните от 110-185 мм, което е с 3,3% повече в сравнение с предишното поколение.

Подобреният дизайн на захвата на геймпада е подходящ за мобилни геймъри и разполага с два персонализирани задни спусъка, които могат да бъдат мапнати с комбинация от 20 позиции на клавишите. Освен това той поддържа отделяне на заряд по време на игра, което увеличава живота на батерията.

В предната част на геймпада са разположени ALPS, ляв стик, кръстосани бутони, клавиш за правене на скрийншот, бутон REDMAGIC, десен стик ALPS, клавиш ABX и клавиш RT. В задната част на устройството има зални линейни тригери, които предлагат стабилност и прецизност без дрейф или зона на сън. Тези спусъци са гъвкави и лесни за управление, с плавна реакция благодарение на самостоятелно разработен IC алгоритъм. Освен това те са изключително издръжливи, като могат да издържат на над пет милиона натискания на бутони, без да се износват. Линейните тригери Hall имат 256 слоя на промяна, като интервалът на реакция е по-малък от 0,1 мм.

Цената на новия геймпад в Европа е 94.90 евро, като е наличен през сайта на компанията.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *