Xiaomi представя три нови носими джаджи – Redmi Watch 4, Buds 5 и Buds 5 Pro

Наред с новата серия смартфони Redmi Note 13, регионален дебют получават и още няколко джаджи от Xiaomi с популярния бранд. Става дума за смарт часовника Redmi Watch 4 и слушалките Redmi Buds 5 и Redmi Buds 5 Pro.

Redmi Watch 4

Новият смарт часовник Redmi Watch 4 е оборудван с квадратен 1,97″ AMOLED дисплей, който е и най-големият от този тип за часовник Redmi. Дизайнът на модела включва средна рамка от алуминиева сплав, както и въртяща се OTS корона от неръждаема стомана. Redmi Watch 4 разполага с новия механизъм за бързо освобождаване за смяна на каишките.

Моделът е оборудван с подобрен 4-канален PPG сензор за по-висока точност при измерване на сърдечния ритъм и кислорода в кръвта. Има избор от над 150 спортни режима, включително шест автоматично разпознаваеми дейности. Сред останалите параметри са още Bluetooth разговори, разнообразие от циферблати и др.

Часовникът се предлага с цвят на основното тяло в Silver Grey или Obsidian Black и каишка в цвят Pastel Purple, Dark Cyan или Mint Green.

Redmi Buds 5 Pro

Redmi Buds 5 Pro предлагат вградена технология за обемен звук и нови реалистични режими. Слушалките поддържат и LDAC кодек за безжична връзка. С до 52 dB активно шумопотискане (ANC) те предлага избор от три режима на ANC, адаптивен режим на базата на ИИ и три допълнителни режима на фонова среда.

Потребителите могат също така да персонализират аудио изживяването си с пет различни профила за настройки на звука (EQ). Слушалките Redmi Buds 5 Pro поддържат до 10 часа непрекъснато слушане и до 38 часа постоянна употреба, когато са съчетани с ергономичния си калъф. Redmi Buds 5 Pro се предлагат в цветовете Midnight Black, Moonlight White и Aurora Purple.

Redmi Buds 5

Redmi Buds 5 разполагат с до 46dB ANC с три режима, които покриват широк диапазон от външни шумове. Освен това има три режима на фонова среда. Redmi Buds 5 поддържат до 10 часа непрекъснато слушане и до 40 часа използване, когато са свързани с калъфа за зареждане. Redmi Buds 5 се предлагат в три цвята: Black, White и Sky Blue. Калъфът се предлага с матирана външност и гланцирана вътрешност със светлинна лента.

Серията Redmi Buds 5 поддържа използването на приложението Xiaomi Earbuds, което е съвместимо с различни марки смартфони. С това приложение можете да се възползвате от разширена функционалност, като персонализирано премахване на шума, интелигентно адаптирано към околната среда премахване на шума, персонализирана настройка на звука (EQ), технология обемен звук и други.

Цени и наличност:

В България продажбите на новата серия Redmi Note 13 и новите смарт продукти на Xiaomi стартират от 24-ти януари в официалната партньорска мрежа на бранда.

Redmi Watch 4 се предлага в цветовете Silver Gray и Obsidian Black с подходящ цвят каишка на препоръчителна цена 199 BGN.

Redmi Buds 5 Pro се предлага в цветовете Midnight Black, Moonlight White и Aurora Purple на препоръчителна цена 139 BGN.

Redmi Buds 5 се предлага в цветовете Black, White и Sky Blue на препоръчителна цена 79 BGN.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *