Xiaomi дава подаръци по случай новия си магазин в София

Както ви съобщихме миналия месец, Xiaomi вече има втори магазин в България, като той се намира в Sofia Ring Mall, етаж 1. Тази седмица се състоя и официалното му откриване, като от компанията са подготвили игра с награди, която стартира след откриването на обекта.

Всеки, посетил оторизирания магазин на Xiaomi в Sofia Ring Mall през месец февруари, ще може да участва в игра с 10 награди, сред които най-новия смартфон на бранда от серията Redmi Note – Redmi Note 13 Pro+ 5G, смарт часовник Xiaomi Watch 2 Pro, електрическа тротинетка-скутер, прахосмукачка-робот, пречиствател за въздух, еър фраер и други смарт устройства на бранда. Компанията кани всеки да отиде и разгледа магазина, да попълни талон за участие, да го пусне в урната на касата в магазина и да изпробва късмета си.

В допълнение към разрастването на физическите обекти Xiaomi предприема важни стъпки и в посока подобряване на онлайн присъствието си. Тази година официалният онлайн магазин на бранда предстои да бъде подобрен, за да обслужва българските потребители още по-бързо и качествено. Инициативата е в съответствие с мисията на Xiaomi да направи висококачествените технологии достъпни за всички.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *