Безплатен абонамент за мобилен интернет с всеки смартфон, закупен на лизинг с план Unlimited от А1

Всеки, който закупи смартфон на лизинг с план Unlimited от А1, ще получи карта за мобилен интернет без допълнително заплащане за целия срок на договора. Предложението е валидно за покупки от сайта и от магазините на оператора до края на февруари, а в кампанията са включени всички налични модели смартфони без значение от тяхната марка и модел.

Допълнителната карта е подходяща за поставяне във второ устройство като таблет или друг смартфон. Картата предлага неограничен мобилен интернет, а включените мегабайти на максимална скорост на месец са 25 000.

По време на кампанията клиентите на оператора могат да избират от смартфоните на марки като Apple, Samsung, Motorola, Nokia, Xiaomi, TCL, Realme, OnePlus, Honor, A1, Huawei и ZTE.

Всички смартфони могат да бъдат закупени на изплащане за 24 или 36 месеца. Предложението ще бъде актуално до 29 февруари на A1.bg и в магазините на телекомуникационния оператор. Освен допълнителната карта с мобилен интернет, всички клиенти, които поръчат смартфон на лизинг с план Unlimited онлайн, ще получат и 1 лев отстъпка от месечна такса на избрания мобилен план.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *