AOC добавя QHD модел към серията G4

AGON by AOC разширява продуктовата си линия с QHD модел към серията G4. 27-инчовият (68 cm) AOC GAMING Q27G4X разполага с Fast IPS панел, честота на опресняване от 180 Hz, време за реакция до 1 милисекунда GtG и Adaptive-Sync.

Неговият дизайн е вдъхновен от необичайната естетика на стелт самолетите и техния изсечен силует. Благодарение на своя 10-битов панел, мониторът постига широка цветова гама и може да възпроизведе 1,07 милиарда цвята. Сертифициран с VESA DisplayHDR 400, Q27G4X има възможността да получава HDR10 сигнал и да възпроизвежда HDR съдържание.

Основата на стойката е още по-компактна в сравнение с предишното поколение, заема по-малко площ на бюрото и осигурява на геймърите достатъчно пространство да движат мишката с бързи и дори хаотични движения, когато се състезават на най-високо ниво в електронните спортове. Без излишни ярки цветни акценти, мониторът се вписва красиво в много различни гейминг пространства.

AGON by AOC залага и на по-интуитивен екранен дисплей (OSD: On-Screen Display). Този модел се предлага в екологично чиста опаковка с хартиена подложка, което значително намалява въглеродния му отпечатък. Ергономичната стойка предлага цялостни настройки – височина, въртене, наклон и обръщане.

Flicker-Free технологията и LowBlue режимът осигуряват комфорт на очите при продължително използване. За пълно гейминг изживяване мониторът включва вградени говорители и изход за слушалки.

AOC GAMING Q27G4X се предлага с 3-годишна гаранция и ще бъде наличен от февруари 2024 г. на препоръчителна цена на дребно от 527 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *