Vivacom със специални оферти за устройства Samsung по случай празника на влюбените

По случай празника на любовта Vivacom ще предложи на почитателите на Samsung редица оферти. Специалната оферта включва сгъваемия Galaxy Z Flip5 256GB и 512GB, а също и смарт часовника Galaxy Watch6 Classic LTE в мъжки и дамски вариант. Устройствата ще могат да бъдат закупени на преференциални цени без оскъпяване в лизинга, а кампанията ще продължи до 29 февруари. Повече информация може да намерите ТУК.

Galaxy Z Flip5

Новият Flex Window, който е 3,78 пъти по-голям от предишното поколение, идва с широк избор от познати и нови възможности. Той предлага повече опции за персонализиране, включително информационни и графични часовници, които могат да се съчетават с дизайна на циферблата на часовник от серията Galaxy Watch6, както и елегантни рамки.

С помощта на уиджетите, потребителите могат да проверяват времето, да пускат музика и да слушат любимите си парчета с Media Controller, или пък да са в час с последните новини от световната фондова борса с уиджета Google Finance. Galaxy Z Flip5 идва с камера, която дава повече възможности, включително и за селфита.

Основният екран е 6.7-инчов с адаптивна честота до 120 херца, а външният е 3.4-инчов. Камерата е с два 12MP сензора с OIS и ултраширокоъгълен обектив, а в главния екран има и 10MP сензор за селфита. Телефонът включва 8GB RAM и 256/512GB памет за файлове, а батерията е с капацитет 3700 mAh.

Galaxy Watch6

Galaxy Watch6 вече предлага подробен анализ на Факторите за оценка на качеството на съня – обща продължителност на съня, цикъл на съня, време на будуване, както и физическо и психическо възстановяване – за да могат потребителите да добият представа от качеството на съня си. Добавена е подобрена функция „Инструкции за добър сън“ за постигане на оптимална почивка.

Функцията „Телесен състав“, с ключовите физически данни като скелетна мускулатура, базов метаболизъм, телесни течности и процента на мазнините в тялото, дава пълна картина на тялото и физическата форма на потребителя, и предлага индивидуален подход за поставяне на цели, проследяване на напредъка и напътствия чрез персонализирани фитнес, а сега и хранителни съвети чрез новото партньорство с Whisk.

Новата функция „Персонализирана зона на сърдечен ритъм“ анализира индивидуалните физически възможности и задава пет оптимални нива на интензитет на бягане, за да могат потребителите да задават собствените си цели въз основа на своите способности – от изгаряне на мазнини до високоинтензивни тренировки. Към съществуващите функции за следене на кръвното налягане и електрокардиограма, новата функция „Уведомяване за нарушен сърдечен ритъм“ дава възможност на потребителите да получат по-детайлни данни за състоянието на сърцето си, например чрез проверка на сърдечния ритъм, който може да предполага скрита аритмия (AFib).

Серията Galaxy Watch6 предлага напълно нов дизайн с 20% по-голям дисплей, който показва повече текст, и по-голяма клавиатура. По-яркият дисплей с по-висока разделителна способност може да се похвали с пикова яркост от 2000 нита, съчетана с функцията за регулиране на яркостта „Винаги на екрана“.

Galaxy Watch6 и Watch6 Classic се предлагат с 30% по-тънка рамка и 15% по-тънка въртяща се рамка и нови каишки с едно кликване. Серията Galaxy Watch6 идва с по-голяма батерия и намалена консумация на енергия. Параметрите за издръжливост включват 5ATM + IP68 и MIL-STD-810H.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *