A1 представя „Смартеница” – първата мартеница за смарт часовник

А1 стартира кампанията „Смартеница“, която съчетава българската традиция с модерните технологии в аксесоар за смарт часовници. Специално разработената визия на каишките в бяло и червено е вдъхновена от емблематичния дизайн на мартеницата.

В промоционалния период на кампанията от 12 февруари до 12 март 2024 г. всеки потребител може да си закупи смарт часовник от селекцията и да получи специална каишка Смартеница. Във фокуса на промо офертата са сериите Huawei GT 4 и GT 3, както и Samsung Galaxy Watch6 и други налични модели от портфолиото на оператора. Клиентите ще имат възможност да си закупят отделно и само каишка Смартеница на цена от 14.99 лв.

За свободна продажба са на разположение пет вида персонализирани каишки, пригодени за основните модели умни часовници на пазара, като тези за Samsung и Huawei са с размери 18 мм, 20 мм и 22 мм, а другите два са за Apple 38/40/41 и 44/45/49. Аксесоарът и промо офертите със смарт часовник могат да бъдат закупени както онлайн от сайта, така и в магазините на А1 до изчерпване на наличностите.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *