Logiscool отваря школи по програмиране във Варна и Плевен

Веригата школи по програмиране и креативни дейности Logiscool разширява образователна си мрежа в България. След София и Пловдив, франчайз веригата сега стъпва в градовете Варна и Плевен.

Първата варненска локация отваря врати през февруари, а още една е планирана най-късно за 2025 година. В морската столица децата между първи и дванадесети клас ще могат да избират курсове по дигитална грамотност, програмиране и изкуствен интелект, да се включват в лагер – школи, ателиета и други формати на обучение.

Иновативните и гъвкави учебни програми на Logiscool скоро ще бъдат достъпни и за учениците в Плевен, където франчайз веригата също се сдобива с първи партньор. Школата ще отвори врати там през идващото лято, както и нова локация в столичния квартал Овча Купел.

Междувременно Logiscool се похвали и с отбелязването на своя десетгодишен юбилей. Основаната през 2014 г в Унгария обучителна верига днес присъства в над 30 държави на всеки континент, с подкрепа от над 200 франчайз локации. През програмите на Logiscool са преминали над 210 000 ученици, а целите на основателите на компанията са в рамките на няколко години 1 000 000 деца по целия свят да вземат участие в уникално разработените курсове, които въвеждат младежите в дигиталния свят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *