Samsung подготвя обновление за Galaxy S24 с подобрения в камерата и дисплея

Серията Samsung Galaxy S24 е на пазара от няколко седмици и е изненадващо, че телефоните все още не са получили никакви актуализации. Компаниите обикновено пускат актуализация през първите няколко седмици, за да отстранят първата вълна от докладвани проблеми на телефоните.

Сега Samsung обяви, че актуализацията предстои, и подчерта някои от промените, които очакваме да видим. Samsung обикновено не обявява актуализации извън големите си обновления на One UI, а този анонс е изненадващ. Според съобщението на Samsung следващата актуализация на серията Galaxy S24 ще дойде със слайдер “Vividness” в Настройки > Дисплей > Разширени настройки.

Серията Galaxy S24 идва с дисплей, настроен за по-естествено цветово изживяване, но някои потребители го намират за скучен, особено в сравнение с предишните флагмани на Samsung. Предлагането на плъзгач за контрол на яркостта би трябвало да послужи и на двете групи потребители.

Освен това актуализацията ще донесе няколко подобрения на камерата, включително ъпгрейди на функциите за мащабиране на устройството, режим Портрет, Nightography, възможности за заснемане на видео от задната камера и др. Конкретни промени не се споменават в съобщението, но имаше няколко оплаквания от потребители относно камерата на Galaxy S24, като проблеми като забавяне на затвора, размазване при движение и изместване на изображението бяха доста често срещани.

Обещано е актуализациите за серията Galaxy S24 да бъдат пуснати през февруари. До края на месеца остава около половината, така че актуализацията може да е съвсем близо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *