“Аквамен и изгубеното кралство” със стрийминг премиера на 27 февруари в HBO Max

Филмът на Warner Bros. Pictures “Аквамен и изгубеното кралство” ще е наличен за стрийминг от 27 февруари в HBO Max. Режисьорът Джеймс Уан и самият Аквамен, Джейсън Момоа, заедно с Патрик Уилсън, Амбър Хърд, Яя Абдул-Матийн II и Никол Кидман, се завръщат в продължението на най-касовия филм на DC на всички времена – “Аквамен и изгубеното кралство”.

След като не успя да победи Аквамен първия път, Черната Манта, все още воден от желанието си да отмъсти за смъртта на баща си, няма да се спре пред нищо, за да свали Аквамен веднъж завинаги. Този път Черната Манта е по-страшен от всякога, притежаващ силата на митичния Черен тризъбец, който отприщва древна и злокобна сила. За да го победи, Аквамен е принуден да се обърне към брат си Орм, бившия крал на Атлантида. Двамата ще трябва да загърбят различията си, за да защитят своето кралство и да спасят семейството на Аквамен и света от необратимо унищожение.

Джейсън Момоа отново е Артър Къри/Аквамен, който балансира ролите си както на Крал на Атлантида, така и на нов баща. Патрик Уилсън е Орм, полубрат на Аквамен и негов враг, който обаче сега трябва да заеме позицията на негов съюзник. Амбър Хърд е Мера, кралицата на Атлантида и майка на престолонаследника. Яя Абдул-Матийн II е Черната Манта, решен повече от всякога да отмъсти за смъртта на баща си, като унищожи Аквамен, семейството му и Атлантида. А Никол Кидман е Атлана, яростен лидер и майка със сърце на воин. Също така Долф Лундгрен се завръща като крал Нерей, а Рандал Парк като д-р Стивън Шин.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *