Samsung има нова фитнес гривна – Galaxy Fit3

Samsung представи най-новата си фитнес гривна Galaxy Fit3. Моделът е с алуминиев корпус и по-широк екран. Дисплеят е 1,6-инчов, с 45% по-широк от предишния модел. Гривната издържа до 13 дни с едно зареждане и може да се персонализира чрез избор от над 100 фабрично зададени циферблати или със собствена снимка за фон. Каишката също може да се сменя само с едно натискане на бутона.

Galaxy Fit3 следи моделите на съня, като дори установява хъркане и следи нивата на кислород в кръвта за по-подробни резултати. На база на индивидуалния модел на сън, Galaxy Fit3 предлага персонализиран Sleep Coaching с подробни данни за по-интуитивно разбиране на съня.

Потребителите могат да се възползват от над 100 вида тренировки. Galaxy Fit3 идва с рейтинг 5ATM и степен на водо- и прахоустойчивост IP68, което означава, че може да се използва и за занимания на открито при най-различни условия.

Моделът идва с нови функции за безопасност, включително сигнализиране за падане и спешен SOS. Гривната може да се използва и като дистанционно управление директно от китката не само за камерата при правене на снимки или когато се задава таймер с функцията Camera Remote, но и за пускане и управление на файлове на свързаното устройство. Когато не желаят да бъдат обезпокоявани или се готвят да си лягат, потребителите могат автоматично да синхронизират режимите между своята Galaxy Fit3 и сдвоения смартфон. Ако не могат да намерят телефона си, потребителите могат лесно да го открият с функцията Find My Phone (Намери моя телефон) на Galaxy Fit3 или обратното.

Galaxy Fit3 се предлага от 23 февруари в три цвята – сиво, сребристо и розово златно.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *