OnePlus има специално Genshin Impact издание на OnePlus 12R

В неделя имахме достъп до специалното събитие на OnePlus в Барселона, на което видяхме най-новите устройства на компанията. Сред тях е и специалното издание на смартфона 12R с популярния герой на Genshin Impact и е фокусиран върху елемента Electro.

OnePlus 12R има дизайн, вдъхновен от героинята Keqing, в допълнение към колекционерските предмети, които идват с него. Телефонът е в лилав цвят, подобен на използвания за елемента Electro. Има също мотиви на пера, цветя, нейния подпис и вграден проктор за специфичен надпис.

Дизайнът на иглата за изваждането на поставката за SIM картата също е специален, а зарядното има специфична визия. OnePlus са добавили и персонализации на Oxygen OS 14 с тематични икони на системните приложения, анимация за зареждане с елемент Electro, ексклузивен дизайн на винаги включен дисплей и персонализирани анимации за включване и отключване с пръстов отпечатък.

Що се отнася до колекционерската кутия, в нея ще намерите множество предмети, свързани с Keqing. Телефонът ще се продава в Европа за 770 евро. Има и отстъпка от 50 евро при предварителна заявка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *