Vivacom предлага селекция от исторически филми в EON Видеотека за 3 март

EON Видеотека на Vivacom предлага специална селекция от исторически филми – „Легенди на Освобождението“ по повод предстоящия национален празник 3 март. „Левски“, „Ботев“, „Мера според мера“, „Козият рог“ и „Князът“ са част от заглавията, с които клиентите на EON могат да отбележат празника и да си припомнят някои от най-бележитите личности и събития от българската история.

Освен тях, в EON Видеотека са налични над 1 400 български заглавия от вечните класики до най-хитовите съвременни продукции, подбрани от специалния екип редактори. В EON са налични сериали от последните години като „Дяволското гърло“, „Алея на славата“, „Откраднат живот“ и много други, както и българско кино за цялото семейство като „Дами канят“, „С деца на море“, „Войната на таралежите“ и още много други.

Потребителите могат да гледат без прекъсване за реклами и „Шекспир като улично куче“ с участието на Захари Бахаров, „Снимка с Юки“, „Нокаут или всичко, което тя написа“ от режисьора Ники Илиев, „Каръци“ с Елена Телбис и Ованес Торосян, както и още заглавия от съвременното българско кино.

Припомняме, че преди две седмици Vivacom представи изцяло обновената EON Видеотека с по-съвременен и интуитивен интерфейс. В платформата е внедрен изкуствен интелект, който препоръчва на потребителите най-подходящото за тях съдържание. Сред новите функционалности на Видеотеката са „Гледай офлайн“, възможност за пропускане на интрото и т.н.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *