ZTE представи редица нови устройства в Барселона

На мобилния конгрес в Барсеолна ZTE представи редица нови продукти и технологии, сред които първия в света 5G+AI 3D таблет без очила nubia Pad 3D II, 5G FWA продукти с нови концепции за изкуствен интелект, първия си флип смартфон nubia Flip 5G. На събитието бяха представени и сериите nubia Z60 Ultra, RedMagic 9 Pro и FWA и MBB.

nubia Pad 3D II е първият в света 5G+AI 3D таблет без очила. Той е оборудван с технологията Neovision 3D Anytime, поддържаща на системно ниво конвертиране в реално време от 2D в 3D. В сравнение с предишното си поколение този модел поддържа 5G и предлага по-естествен и по-ясен ефект на 3D дисплея без очила, с 80% увеличение на 3D резолюцията и 100% увеличение на 3D яркостта.

nubia Flip 5G разполага с 6,9-инчов 120Hz гъвкав вътрешен екран и значително по-малък външен екран. Устройството използва панта от стомана, като може да се похвали с компактен външен вид. Началната цена е 599 USD.

Серията nubia Music използва два 3,5 мм жака за слушалки. Алгоритъмът за екстремна сила на звука с изкуствен интелект и големият високоговорител на гърба позволяват силата на звука на телефона да бъде 600% по-висока от тази на съпоставими модели. Цената му започва от 149USD.

nubia ще разшири цялостно присъствието си на световния пазар От март 2024 г. марката ще пусне нови продукти на множество пазари, включително в Европа, Латинска Америка, Югоизточна Азия, Близкия изток и Африка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *