Всички смарт часовници от А1 са на лизинг без оскъпяване през март

От 1 март до края на месеца A1 предлага всички налични модели смарт часовници на лизинг с 0% лихва с плановете Unlimited. Потребителите могат да вземат на лизинг желаното устройство, без да се притесняват от допълнителни разходи за лихва.

В промоцията през март са включени актуални смарт часовници на водещи марки като Samsung, Huawei и Xiaomi. Условията на лизинга без оскъпяване са валидни при закупуване на устройство с абонамент за план Unlimited както за нови, така и за настоящи клиенти на оператора.

Сред предложенията е Samsung Galaxy Watch6 Classic 43 mm LTE в сребрист цвят. Смарт часовникът има 1,31-инчов Super AMOLED дисплей, въртящ се безел и персонализирани тренировъчни програми. Устройството се предлага на лизинг с 0% лихва от А1 на цена от 33,30 лева за 23 месеца и първоначална вноска 34,09 лева с план Unlimited Ultra за период от 2 години. Galaxy Watch6 44mm LTE е в черно и с 1,47-инчов Super AMOLED дисплей. Той следи здравето през цялото денонощие и измерва телесния състав благодарение на технологията BioActive на Samsung. Цените на лизинг започват от 28,32 лева за 23 месеца и първоначална вноска 28,63 лева с план Unlimited Ultra.

Смарт часовниците Huawei от серията GT 4 също са сред промоционалните модели, които се отличават със стилен дизайн и редица подобрени функции за проследяване на здравните показатели. За дамите се предлага моделът Huawei GT 4 41mm с луксозен дизайн в светло злато и каишка миланска плетка, 1,32-инчов AMOLED дисплей и до 7 дни живот на батерията. Huawei GT 4 41mm може да се закупи на цени от 25,02 лева за 23 месеца и с първоначална вноска 24,53 лева с план Unlimited Ultra.

Мъжкият модел Huawei GT 4 46mm се предлага в черно с по-голям 1,43-инчов AMOLED дисплей и до 14 дни живот на батерията, което го прави идеален за тези, които отдават приоритет на издръжливостта. Може да бъде закупен на лизинг без оскъпяване с план Unlimited Ultra на цена от 20,82 лева за 23 месеца и с първоначална вноска 21,13 лева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *