Xiaomi и Red Bull с уъркшоп по случай Red Bull Can You Make It?

Red Bull България в партньорство с Xiaomi България организира уъркшоп на тема „Как да заснемем своето приключение“ във връзка с инициативата Red Bull Can you make it? Събитието ще се проведе на 20.03. (сряда), от 19:00 ч., в WorkBetter (бул. Черни връх 51) и е насочено към всички, желаещи да кандидатстват за предизвикателството Red Bull Can You Make It? 2024.

По време на събитието присъстващите ще имат възможността да се срещнат с участниците от Red Bull Can You Make It? 2014 и да научат повече за това какво е чувството да се окажеш в чужда държава единствено с кенчета Red Bull като разменна монета.

Лектор на уъркшопа ще бъде режисьорът Мартин Граховски. Освен полезни съвети за пътуването, той ще сподели и различни техники за заснемане на приключения. По време на събитието всеки присъстващ ще научи повече за това как ефективно да използва смартфона Redmi Note 13 Pro+ 5G – единственият телефон, който участниците в Red Bull Can You Make It? 2024 ще имат правото да използват. С негова помощ те ще заснемат и споделят своето приключение.

За да кандидатствате за участие в Red Bull Can You Make It? 2024 е нужно да сформирате отбор с още двама приятели и да създадете 60-секунден видеоклип, в който да се представите и да обясните защо вашият отбор трябва да бъде избран за предизвикателството. Крайният срок за изпращане на кандидатурите е 31-ви март и могат да бъдат подадени на следния линк. Избраните отбори ще бъдат уведомени за резултатите до 15-ти април.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *