Какво представлява Смартфон Вселената на Yettel?

Yettel представи новият си пакет от услуги наречен „Смартфон Вселена“, с който се цели удължаване жизнения цикъл на телефона чрез допълнителна поддръжка, а след това и рециклиране. В това число има и няколко стълба на услугата.

Първият стълб е разнообразието от устройства и оферти, като портфолиото на телекома включва огромна гама от брандове и модели смартфони, носими смарт устройства, лаптопи и други аксесоари. Сред предложенията на оператора са и устройствата по двойки, комбиниращи смартфони и джаджи с електроника за дома. Предложенията от „Смартфон Вселена“ идват и с гъвкави условия за плащане – в брой или разсрочено, с три варианта на Смарт лизинг, както и с ваучер за аксесоар.

Вторият стълб е фокусът върху удължаването на живота на устройствата. Това е възможно чрез даването на три години безплатна гаранция за всеки смартфон вместо стандартните две. Операторът комбинира удължената гаранция за фабрични дефекти с възможност за два варианта на застраховка Смартфон протект, която дава защита при случайна или злонамерена повреда или кражба на апарата. Има и сертифициран сервизен център, който обслужва гаранционно и извънгаранционно най-популярните марки и модели смарт телефони, независимо откъде са закупени. Клиентите с абонаментен план от Yettel могат и да вземат резервен смартфон от същия клас за периода на отстраняване на повредата и да проследят хода на поправката онлайн.

Третият стълб включва програма за рециклиране, „Рециклирай и спести“, по която при покупка на ново устройство, клиентите получават отстъпка срещу връщане на старо. Yettel разполага с пунктове за рециклиране във всеки магазин от търговската мрежа, където целогодишно клиентите могат да връщат стари телефони, смарт устройства, дребна електроника и кабели, без това да е обвързано с покупка.

Още през 2008 г. Yettel въведе, и през годините продължи да развива, програми за рециклиране на излезлите от употреба устройства. С 5-годишната си стратегия за устойчивост телекомът поe конкретен ангажимент чрез различни инициативи да не допусне 127 000 кг електронни отпадъци да попаднат на сметището.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *