Нови геймърски слушалки от Genesis – Toron 531

Полският бранд за гейминг периферия Genesis анонсира своя нов модел слушалки от затворен тип. Вътрешната страна на лентата за глава е изработена от мек и дишащ материал за оптимална температура и намаляване риска от изпотяване.

Наушниците от мемори пяна с текстилен горен слой и имитация на кожа се приспособяват към потребителя и запомнят формата на главата, но също така ограничават околния звук и са удобни. В кутията е включен и допълнителен комплект от изцяло текстилни подложки.

Благодарение на 50-милиметровите си драйвери, способни да възпроизвеждат честоти с по-широк диапазон, Toron 531 осигуряват балансиран звук. Има и мкрофон с честотна характеристика в диапазона 100 – 10000 Hz и с гъвкаво рамо и възможност за управление на звука от контролера върху кабела. В случай, че се използва външен кондензаторен микрофон, микрофонът на Genesis Toron 531 може да бъде премахне.

Toron 531 може да се свърже към устройства с 3,5-милиметров жак. Изцяло отделящите се кабел и микрофон улесняват транспортирането, а допълнителният контролер осигурява бързо и лесно управление. В комплекта също така е добавен и сплитер, който позволява свързването на слушалките към компютър, оборудван с отделен жак за микрофон и слушалки.

Genesis Toron 531 ще са налични на българския пазар от края на март на цена от 99 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *