BOOM Summit събира технологични иноватори в сферата на здравеопазването

Тази година имаме възможността да сме сред партньорите на международната конференция в областта на технологиите в здравеопазването, BOOM Summit. Събитието, което ще се проведе на 10 и 11 април в Базел, Швейцария дава поле на професионалистите в областта, които разкриват последните иновации в сектора и могат да стимулират значима промяна в индустрията.

BOOM Summit се организира от DayOne, KenesGroup и MCH и е посветена на развитието на здравните технологии. конференцията предоставя платформа на визионери в бранша, които ще споделят опит и новаторски решения чрез интерактивни семинари. Сред темите са такива като диагностика с помощта на изкуствен интелект, телемедицина, потенциала на блокчейн в управлението на данни в здравеопазването и др.

Събитието е подходящо за професионалисти в сферата на здравеопазването, стартъпи, инвеститори, правителствени представители, учени и представители на фармацевтичната индустрия. В двата дни на конференцията има програма от семинари и дискусии с разнообразна тематика, които могат да допаднат и на вас, ако се интересувате от този сектор.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *