HONOR отчита силни резултати и представи решението AI Magic Portal

HONOR представи новата си платформа с изкуствен интелект – AI Magic Portal. От компанията споделят, че решението разбира намерението на потребителя и предоставя необходимите услуги, без да е нужно той да ги иска целенасочено.

Например, AI Magic Portal бързо адреси от текстово съобщение и насочва потребителите към Google Maps, което означава директна навигация през устройството. За социални мрежи като TikTok и Facebook той опростява достъпа и споделянето на информация, като позволява на потребителите да изпращат подробности за резервация или резултати от онлайн търсене с лесно приплъзване. Magic Portal улеснява и пазаруването, базирано на изображения – той насочва потребителите към платформи, където могат да намерят и закупят желани артикули.

Демонстрация на тези възможности видяхме снощи в рамките на събитие на HONOR, отбелязващо официалното представяне на Magic6 серията в България. Йован Нягулов, търговски мениджър на HONOR за България, откри събитието. Той обобщи глобалните показатели на HONOR за изминалата 2023 година, както и за европейския пазар, на който HONOR успешно се позиционира сред петте най-големи марки смартфони в Европа за първи път, откакто е независима компания.

През четвъртото тримесечие на 2023 г. HONOR отбеляза ръст от 116% на годишна база в Европа – единствената марка с трицифрен ръст през периода. „Продажбите на HONOR достигнаха 1,3 милиона смартфона през 2023 г. за моделите 70, 90, 70 Lite и 90 Lite, което представлява шесткратно увеличение спрямо предходната година“, каза Нягулов.

Той говори и за стратегията за растеж на HONOR в България: „Ние сме технологична компания, която цели да дава на клиентите най-новото и интересно на пазара. Нашите 8000 служители от R&D отдела създават месечно над 300 иновации. 11.5% от приходът на компанията се инвестира в развойна дейност. Затова през Q4 2023 Honor влезе в Топ 5 на марките, продаващи смартфони в Европа и ние отчитаме повишен интерес към средния и висок клас устройства на марката, където постигаме трикратен ръст в продажбите в сравнение с моделите от предходната година”.

One thought on “HONOR отчита силни резултати и представи решението AI Magic Portal

  • март 27, 2024 at 7:59 am
    Permalink

    Има иновации при тях – много добър сгъваем , нова❗ технология за батериите – изобщо супер .

    Reply

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *