Logitech Signature Slim е нова безжична клавиатура с тънък профил

Logitech представи безжичната клавиатура Signature Slim K950, Signature Slim Combo и Signature Slim Combo for Business.

Signature Slim Combo включва безжичната клавиатура Signature Slim K950 и безжичната мишка Signature Plus M750, предлагани в два цвята: Graphite и Off-white. Клавиатурата е с тънък профил и според компанията „донася познатото отзивчиво писане като на лаптоп на бюрото ви“.

Чрез приложението Logi Options+ е възможно лесно управление на редица функционалности. Иначе комбо предложението е оборудвано със защитената безжична технология Logi Bolt за надеждни връзки, дори в претоварени безжични среди. Комбото е съвместимо с Windows, macOS, Chrome OS и други водещи операционни системи.

И двата продукта са сертифицирани като въглеродно неутрални, подобно на останалите продукти на Logitech, а хартиените опаковки идват от FSC-сертифицирани гори и други контролирани източници. Пластмасовите части в Signature Slim K950 и Signature Slim Combo включват сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника – 62% за Graphite, 48% за Off-White (Signature Slim K950 ), 61% за Graphite, 25% за Off-White (Signature M750).

Цени и наличност

Безжичната клавиатура Signature Slim K950 и Signature Slim Combo в Graphite и Off-White са налични от март 2024 г. на www.logitech.com и при търговци на дребно на препоръчителна цена от съответно 229,99 и 179,99 лв. с ДДС. Signature Slim Combo for Business в Graphite се предлага на www.logitech.com и чрез оторизирани дистрибутори за 229.99 лв. с ДДС.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *