Immortals of Aveum е сред игрите в PS Plus за април

В сряда Sony представи игрите за април на PlayStation Plus. Те включват Immortals of Aveum, Minecraft Legends, Skul: The Hero Slayer и пакет със скинове за Overwatch 2. Абонатите на нива Essential, Extra и Premium на PS Plus могат да получат заглавията от вторник, 2 април.

Immortals of Aveum (PS5) използва формулата шутър от първо лице с магия вместо с оръжия. Играта, издадена от EA, беше посрещната със смесени отзиви, а датата на излизане – конкурираща се с такива като Baldur’s Gate III, Armored Core VI и Starfield – вероятно не помогна.

Minecraft Legends (PS5 / PS4) взема най-продаваната игра на всички времена и я превръща в екшън-стратегия в реално време. В стила на франчайза, създавате съюзи, за да победите нахлуващите от измерението Nether врагове. Играта включва сюжетен режим за един играч и мултиплейър за до осем играчи.

Skul: The Hero Slayer (PS4) е ретро 2D заглавие, в което играете като скелет, който може да разменя черепи – и на свой ред способности – с убитите си врагове. Играта ви позволява да избирате два вида способности и насърчава бързата смяна на уменията по време на битка.

В допълнение към тези три игри всички абонати на PlayStation Plus могат да се сдобият с ексклузивен Overwatch 2 Mega Bundle през април. Пакетът включва девет скина и пет пропуски за нива на Battle Pass. Първо трябва да изтеглите Overwatch 2 от PlayStation Store, а пакетът трябва да се появи в играта веднага.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *