iPhone Fold може да се появи през 2027 г.

Източник на слухове твърди, че iPhone Fold на Apple може да се появи през 2027 г., което допълнително подхранва твърденията, че смартфонът е бил отложен за по-далечно бъдеще.

Неотдавнашни доклади проправиха пътя за окончателното пускане на iPhone Fold през 2026 г. Сега друг доклад твърди, че силно обсъжданият смартфон няма да бъде доставен преди 2027 г.

AlphaBiz се позовава на неидентифициран високопоставен служител, запознат с вътрешните дела на Apple. Този източник настоява, че плановете за пускане на модела на пазара през четвъртото тримесечие на 2026 г. са отложени за първото тримесечие на 2027 г.

Източникът не предлага действителна причина за допълнителното забавяне, но това е решение, взето след извършване на “пълна подготовка” за производството, включително установяване на предлагането и търсенето на сгъваеми дисплеи.

AlphaBiz не се оценява твърде високо като източник на слухове, като има доста лош опит, когато става въпрос за твърдения, свързани с Apple, въпреки че се справя по-добре с хардуера за Android.

iPhone Fold може дори да не е първото устройство на Apple, което използва сгъваем дисплей. В слух от веригата за доставки от 22 февруари се казва, че първият хардуер може да се окаже iPad или дори MacBook Pro.

Информация от Apple Insider

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *