“Под прикритие“, „Вина“ и “Порталът“ влизат в HBO Max

Warner Bros. Discovery (WBD) и Българска Национална Телевизия (БНТ) се договориха за права за стрийминг разпространение за България и бившите югославски републики за три хитови сериала, продуцирани от БНТ. Всички пет сезона на „Под прикритие“, първи сезон на „Вина“ и минисериалът „Порталът“ ще могат да бъдат достъпни в платформата HBO Max у нас и на още шест пазара.

Споразумението за стрийминг права за региона за тези заглавия е ключово за WBD – това са първите български сериали, които компанията добавя в съдържанието на стрийминг платформата си, в която по традиция в последните години съвременни български филми имат самостоятелна секция.

Трите сериала от филмопроизводството на БНТ – най-големият продуцент на телевизионно кино в България – са логичният избор за първите родни серийни филми, които да бъдат добавени в HBO Max. Екипът на WBD припознава БНТ като важен партньор и се радва, че може да предложи стрийминг дом на качествено българско серийно съдържание. За момента правата за трите сериала обхващат България, Сърбия, Хърватия, Словения, Босна и Херцеговина, Черна Гора и Северна Македония.

Всички епизоди на първи сезон на „Вина“ ще са налични в стрийминг платформата на 18 април. На 25 април ще бъдат добавени всички сезони на „Под прикритие“, а премиерата на „Порталът“ е предвидена за 2 май.

One thought on ““Под прикритие“, „Вина“ и “Порталът“ влизат в HBO Max

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *