Започват продажбите в България на Xiaomi 14 Ultra в комплект с часовника Watch S3

В края на месец февруари по време на ексклузивно събитие Xiaomi представи най-новата си серия смартфони – Xiaomi 14, разработена в стратегическо партньорство с Leica. Сега дългоочакваният в България ултра модел в серията, Xiaomi 14 Ultra, влиза в продажба от 4 април.

Той идва със специална оферта в комплект със смарт часовник Xiaomi Watch S3 (черен цвят). Цената е 2899 лв., като телефонът се предлага в класическите цветове Black и White в с памет конфигурация 16GB RAM и 512GB за файлове.

Дизайнът на Xiaomi 14 Ultra е вдъхновен от естетиката на класическите фотоапарати и привлича вниманието със своя кръгъл модул с конфигурация от четири професионални камери и елегантен плосък дизайн. Премиум дизайнът на смартфона се допълва от гърба от нанотех веган кожа, създадена по новоразработена формула, която осигурява 6 пъти по-добра устойчивост на износване.

Основната камера на смартфона разполага с безстепенна променлива бленда f/1,63-f/4,00 позволява настройка на експозицията при всякакви ситуации. Заложено е на 1-инчов сензор за изображения LYT-900 с динамичен обхват до 14EV. Останалите три камери са 75-милиметрова плаваща телефото камера Leica, 120-милиметрова перископна камера Leica и 12-милиметрова ултраширока камера Leica.

С новия режим „Филм“ (Movie) Xiaomi 14 Ultra въвежда в мобилната фотография практики от кинематографичната индустрия. Като например съотношението на страните 2,39:1 и правилото за 180° кадриране, които осигуряват автентичен кинематографичен вид и ясно изразени движения във всяко едно видео

Xiaomi 14 Ultra е изработен от един-единствен алуминиев блок, който прави рамката на телефона 1,38 пъти по-здрава. Освен това, телефонът е създаден чрез стабилната структура Xiaomi Guardian Structure – здрава алуминиева рамка, съчетаваща Xiaomi нанотех веган кожа и Xiaomi Shield Glass.

Има дисплей с панел C8 – WQHD+ 6,73-инчов AMOLED, който се отличава с WQHD+ (3200 x 1440) резолюция, плътност на пикселите от 522 ppi и променлива честота на опресняване до 120Hz, като всичко това е придружено от впечатляваща максимална яркост от 3000 нита.

Xiaomi 14 Ultra ще включва 4 поколения ъпдейти (софтуерни обвновления) на операционната система Android, както и 5 години актуализация на сигурността. Потребителите могат да се възползват от 100GB облачно пространство Google One за 6 месеца пробен период и 3 месеца YouTube Premium с достъп до YouTube и приложението YouTube Music без реклами.

Потребителите, закупили и активирали Xiaomi 14 Ultra между 4-ти април 2024 г. и 3-ти април 2025 г. от официален канал за продажба (онлайн или физически магазин) на територията на България, ще могат да се възползват еднократно от безплатен ремонт на екрана в рамките на първите шест (6) месеца от датата на закупуване в оторизиран сервизен център – Сръчко Сервиз ЕООД. Повредата може да бъде причинена само и единствено неумишлено, като например в следствие на случайно изпускане на продукта.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *