Разнообразни промоции на часовници и слушалки през април от Huawei

Huawei разширява своята априлска кампания „Месец на здравето“ с разнообразни ценови и други промоции на множество продукти, насочени към воденето на активен начин на живот.

Благодарение на своите партньори в лицето на Технополис, А1, Vivacom, Yettel, Зора и избрани партньори на дистрибутора Поликомп като Ozone.bg. Ardes.bg, Plesio и laptop.bg, феновете на марката могат да се възползват от ексклузивни оферти за всички модели от серията Huawei GT 4, както и за 46-мм версията на Watch GT 3, за Watch Fit 2 и смарт гривната Huawei Band 8, както и за 4 модела от гамата безжично аудио – Huawei FreeBuds 5i, FreeBuds SE 2, FreeBuds 5 и FreeBuds Pro 3.

Най-новата гама смарт часовници от серията Huawei GT 4 предлага общо шест разновидности мъжки и дамски модели с различни корпуси, верижки и каишки на промоционални цени, а моделът Watch Fit 2 през април може да се намери на цена от 179 лева.

Huawei предлага много богата гама от безжични слушалки. FreeBuds SE 2 са изгодно предложение с активно шумопотискане, което през април може да бъде закупено за 69 лева. Huawei FreeBuds 5 от своя страна са слушалки от висок клас с т.нар. Open-Fit дизайн – без гумички, за тези, които не обичат прекалено плътно прилепващия тип тапи. Те идват за 199 лева.

След броени дни на българския пазар с атрактивна оферта ще дебютират и Huawei FreeClip – слушалки от съвсем нов тип, с напълно отворен дизайн, които не влизат в ушния канал и същевременно не падат от ухото.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *