Слушалките Huawei FreeClip са налични в България в комплект с Band 8

От днес, 8 април 2024, иновативният модел безжични слушалки от отворен тип Huawei FreeClip е наличен на българския пазар, в два цвята – тъмнографитено и бледолилаво. До 21 април включително те се предлагат в комплект с фитнес гривната Huawei Band 8 на препоръчителна цена от 399 лева в търговската мрежа на Yettel, Vivacom, Технополис, Zora, избрани партньори на дистрибутора Поликомп като Ozone.bg. Ardes.bg, Plesio и laptop.bg, и онлайн магазина на A1.

FreeClip развиват идеята за клип-механизъм в специално проектиран C-bridge Design, балансиращ размера, теглото и качеството на цялата слушалка. Структурата включва никелово-титаниева мемори сплав, като всяка слушалка тежи 5.6 грама и не натоварва дори при целодневно носене. Тя е съставена от акустично топче, което застава от предната част на ухото, до ушния канал, но без да навлиза в него, т. нар. Comfort Bean.

За звуково пресъздаване има двоен магнитен драйвер и система за обръщане на звуковите вълни. Батерията издържа до 36 часа с овалния кейс за зареждане, налице е IP54 защита от прах, пот и вода, мостът между двете части на слушалката служи и за контролирането на операциите с жестове. Има и система за неутрализиране на околния шум на вятъра при провеждане на разговори.

Двете слушалки са напълно еднакви и при поставяне сами определят коя влиза в ролята на дясна и коя на лява. Фактът, че не навлизат в ушния канал, ви дава възможност да регистрирате достатъчно от по-силните и резки шумове около вас, например от автомобили и клаксони при колоездене или джогинг в градска среда. Самият C-Bridge Design ги прави стабилни дори при много бурни движения. FreeClip са подходящи за работа в офиса, като можете да си пуснете лека музика, без да сте напълно изолирани от колегите си.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *