HUAWEI готви премиера на Pura 70, заменяйки серия P

HUAWEI продължава да произвежда флагмани с отлични камери, но все пак от компанията са изправени пред негативните въздействия на наложените от САЩ санкции, които ограничиха достъпа ѝ до ключови ресурси. На фона на това миналогодишната серия P60 е сред най-добрите при мобилната фотография.

Сега с наближаването на премиерата на новото поколение смартфони сме свидетели на смяна на името на линията от P на Pura 70. От компанията обявиха това чрез акаунта си в Weibo.

Лийкърът Digital Chat Station твърди, че HUAWEI може да работи по общо четири различни устройства от серията: HUAWEI Pura 70, Pura 70 Pro, Pura 70 Pro+ и Pura 70 Ultra.

Офлайн търговците на дребно в Китай са получили различни варианти на устройството с RAM и памет, като базовият вариант е с 12 GB RAM и 512 GB памет, Pro – с допълнителен вариант с 1 TB памет, Pro+ – с подобрена конфигурация с 16 GB RAM спрямо Pro, и Ultra – с единствен вариант с 1 TB памет. Това не е изчерпателен списък, така че е възможно да съществуват още варианти с RAM и памет.

Описанията на цветовете също така показват, че HUAWEI Pura 70 Ultra може да има керамична изработка.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *