Panasonic има нов парти високоговорител – TMAX45

Panasonic представи новия си парти високоговорител SC-TMAX45, който е преносим и с обща изходна мощност до 1000 W (RMS). Колоната е с височина от 65 см, което я прави достатъчно компактна за разнообразни ситуации.

Заложено е на корпус от МДФ с матово черно покритие, защитени ръбове и подложки за крака, а теглото е 12 кг. Моделът има два мощни цифрови усилвателя с две жици, два 16-сантиментрови високоговорителя и два басрефлексни порта.

Зад металната решетка на Panasonic TMAX45 се крие светлинна система със седем цвята, единадесет модела и два ефекта. Четири от моделите и светлинните ефекти пулсират автоматично с музиката.

С помощта на Bluetooth две съвместими смарт устройства могат да се свържат едновременно с Panasonic TMAX и да превключват между плейлистите. Допълнителни музикални източници могат да бъдат свързани чрез допълнителните входове. Освен това домакинът и гостите могат да възпроизвеждат MP3 файлове чрез USB-A порт. Налични са също жакове за китара и микрофон. TMAX може да бъде свързани с телевизор чрез включения в комплекта оптичен кабел.

С помощта на вградената дръжка за носене той може да се премества в дома на собственика или в автомобила. За управление на редица функционалности е заложено на LED екран и големи кръгли бутони. TMAX45 може да се свърже с още 2 устройства от същия модел за още по-големи партита и събития.

Новият парти високоговорител TMAX45 на Panasonic ще бъде пуснат на пазара през май 2024 г. Ще се предлага директно от Panasonic, Amazon и търговци на дребно на електроуреди. Цената е €449.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *