Yettel предлага Galaxy A55 и A35 с до 200 лв. отстъпка и в комплект с Galaxy Fit3

До края на април Yettel предлага двата най-нови смартфона на SAMSUNG – Galaxy A55 5G и Galaxy A35 5G с до 200 лв. намаление и в комплект с фитнес гривната Galaxy Fit3, ако бъдат поръчани онлайн с мобилен план Total Unlimited. Допълнително клиентите могат да върнат старо устройство за рециклиране и ще получат още 100 лв. отстъпка от цената като част от „Смартфон вселена“ на Yettel.

Освен възможност за рециклиране пакетът услуги „Смартфон вселена“ включва широк избор от устройства и възможности за гъвкав лизинг. Операторът предлага и 3 години гаранция вместо стандартните 2 плюс възможност за застраховка „Смартфон протект“, както и ремонт в собствен сертифициран сервиз.

Новият модел SAMSUNG Galaxy A55 5G предлага редица подобрени функции за нощна фотография – Nightography, които осигуряват по-детайлни снимки дори при слаба осветеност. Смартфонът разполага с тройна камера, състояща се от 50-мегапикселов основен сензор, 12-мегапикселова ултраширока камера и 5-мегапикселов сензор за макрофотографии. Селфи камерата е с разделителна способност от 32 мегапиксела. Батерията има капацитет от 5000mAh и поддържа бързо 25W зареждане чрез кабел. До края на април Galaxy A55 5G 128GB е наличен онлайн в комплект с Galaxy Fit3 за 379,99 лв. в брой или 18,59 лв. на месец с двугодишен план Total Unlimited 64.99, което е 200 лева отстъпка от стандартната му цена.

Дисплеят на Galaxy A35 5G е с размер 6,6 инча и резолюция FHD+ с Super AMOLED технология. Той също така разполага с тройна камера, включваща 50-мегапикселов основен сензор, 8-мегапикселова ултраширокоъгълна камера и 5-мегапикселов макро сензор. Селфи камерата на този модел е 13 мегапиксела. Неговата цена е намалена със 120 лева до края април – 289,99 лева в брой или 14,59 лева на месец с двугодишен план Total Unlimited 64.99 и се предлага онлайн в комплект с фитнес гривната Galaxy Fit3.

A55 5G и A35 5G имат една от най-иновативните функции за сигурност на SAMSUNG, която се предлага във високия клас устройства на марката – Knox Vault. Хардуерно базираната система за сигурност предлага цялостна защита както срещу хардуерни, така и срещу софтуерни атаки. Тя създава защитено пространство за изпълнение на код, което е физически изолирано от процесора и паметта. Knox Vault също така криптира личните данни на потребителите, съхранявани в устройството.

Samsung Galaxy Fit3 е компактен и стилен фитнес тракер с 1,6-инчов правоъгълен AMOLED дисплей с разделителна способност 256×402 пиксела. Гривната предлага набор от функции за проследяване на над 100 вида спорт, измерване на пулса, броене на крачките, следене на качеството на съня и нивата на кислород в кръвта. Тракерът има водоустойчив дизайн и дълъг живот на батерията, който позволява до 13 дни работа с едно зареждане.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *