Класацията на DXOMARK има нов лидер и това е Huawei Pura 70 Ultra

Класацията на експертите от DXOMARK за камерите на смартфони има нов лидер и това е Huawei Pura 70 Ultra. Моделът получава 163 точки, като разбивката тук е 169 за снимки, 85 за боке, 82 за преглед, 148 за видео и 164 за зуум.

Отбелязва се, че Huawei Pura 70 Ultra предлага изключителни резултати във всички области на тестовете на DXOMARK. Смартфонът показва отлична способност да балансира между запазването на детайлите и намаляването на шума и осигурява прецизна експозиция, широк динамичен диапазон и приятни цветове.

Променливата диафрагма помага за осигуряване на оптимална дълбочина на рязкост и добра рязкост на всички обекти при групови снимки, докато бързата реакция на затвора позволява улавяне на решителния момент.

Като цяло представянето на видеото е равностойно на това на Mate 60 Pro+, но се отбелязва, че Pura 70 Ultra не успява да се справи с най-добрите модели по отношение на снимането на видео – Apple iPhone 15 Pro Max и Oppo Find X7 Ultra, в най-предизвикателните тестови сцени при слаба светлина.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *