Huawei представи новите си носими смарт устройства

По време на събитието за представяне на продукти на Huawei в Дубай, което се състоя на 7 май, компанията анонсира нови носими аудио и смарт офис устройства, включително Watch Fit 3, Watch 4 Pro Space Edition, обновеният и подобрен MateBook X Pro и таблета с PaperMatte дисплей, MatePad 11″S.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Изработен с издръжливи DLC аерокосмически материали, дизайнът на Watch 4 Pro Space Edition е вдъхновен от иновативните и естетически постижения в стремежа на човечеството към Космоса.

Основният естетически акцент е неговата Лавал концепция, използвана в ракети и космически кораби, правейки устройството ексклузивно със своята нанокристална керамична рамка и интерактивен Лавал циферблат.

Има и подобрения във функциите за здраве и фитнес, като TruSeenTM 5.5+ за по-прецизно проследяване на здравето, както и Health Overview 2.0, подобрена функция за здравни отчети, която сега предоставя нови здравни данни и нова функция за анализ на здравни тенденции, позволяваща тестване на множество основни здравни показатели за 60 секунди.

Цената на модела у нас е 1300 лв. като идва в комбинация със слушалки FreeBuds 5i.

Huawei Watch Fit 3

Концепцията „Fashion Forward“ улавя същността на носимите устройства на Huawei и същевременно нейния стремеж да си осигури място на иноватор на пазара на интелигентни носими устройства.

Watch Fit 3 наследява класическия квадратен дизайн на по-старите FIT модели, докато материалите и начина на производство, дизайнът и по-големият избор от цветове на каишката са подобренията, с които новите модели разполагат. Всички нововъведения в елементите на дизайна допринасят за цялостна реализация на концепцията „Fashion Squared“ на Huawei.

1,82″-инчовият AMOLED дисплей с висока разделителна способност носи по-широко и триизмерно визуално изживяване. Корпусът на часовника от алуминиева сплав има шикозна текстура. Тънък 9,9 мм и тежащ 26 гр, корпусът на часовника е най-лекият и тънък досега в серията. С разнообразна гама от цветови опции и въртяща се корона, Watch Fit 3 е лесен за използване и с грабващ вниманието дизайн.

Приложението Stay Fit е напълно обновено. Неговата база данни за храни е разширена, за да покрие по-добре 50 различни държави и региони и е добавена нова функция за хранителен анализ, която помага на потребителите да постигнат баланс между диета и упражнения и да използват науката за постигане на по-здравословно отслабване.

Приложението Smart Sports, което препоръчва определени видове упражнения за определена продължителност, въз основа на навиците на потребителя, метеорологичните условия и статуса на съответните Activity rings, за да насърчи потребителите да поддържат здравословни навици.

Watch Fit 3 разполага с TruSleep 4.0, който цялостно подобрява предишните версии. Технологията покрива по-широка гама от физиологични показатели, неговата система за оценка на съня е подобрена и предлага анализиране на модели на сън и персонализирани съвети. Освен това, новата функция за проследяване на дишането при сън позволява на потребителите да спят по-спокойно. TruSeen 5.5 проследява здравните индикатори с 30% по-сигурно измерване на сърдечния ритъм. Интерфейсът на SpO2 е обновен и потребителят може да провери текущия си SpO2 само за 25 секунди.

Новите MateBook X Pro и MatePad 11.5″S

На 12 декември миналата година Huawei организира събитие за представяне на устройства в Дубай, съсредоточено около концепцията „Creation of Beauty“. Това сигнализира, че продуктовата концепция на Huawei се измества от интелигентни офис устройства към продукти, насочени към подпомагане на потребителите да създават уникални и красиви творения и подкрепа на креативността на всеки потребител.

Най-новата версия на MateBook X Pro наследява технологичните иновации, естетическия дизайн и интелигентното изживяване, които са кодирани дълбоко в ДНК-то на компютрите Huawei. Техническите пробиви позволиха на Huawei да създаде лаптоп, който е едновременно лек и мощен. Цялото устройство тежи само 980 гр и е с дебелина само 13,5 мм. Това е единственият лаптоп с високопроизводителен Intel Core Ultra 9 процесор, който тежи под 1 кг.

Huawei представи своето собствено разработено приложение GoPaint. Това приложение е разработено съвместно от Huawei 2012 Laboratories и други научноизследователски екипи от осем области. Предлага се с над 100 различни виртуални четки и новаторски реалистични текстури, давайки на потребителите реалистични и естествени платна за рисуване.

Благодарение на FangTian Painting Engine, GoPaint поддържа голям брой основи, ниска латентност и висока честота на опресняван на кадрите за незабавна реакция на движенията с четка на потребителя. В комбинация с мощната производителност на таблетите Huawei, GoPaint предоставя автентично, професионално, интелигентно и лесно за използване приложение за рисуване, което ще се хареса както на любители, така и на професионални творци. Huawei също така ще оборудва GoPaint с пълен набор от уроци, за да помогне на потребителите да се справят с всеки инструмент в приложението. Потребителите могат да учат докато творят, като започват от най-лесното и постепенно задълбочават знанията си за функциите от по-високо ниво.Huawei прекара три години в изследване и развитие на GoPaint – време, което би било достатъчно за разработването на нов таблет. Вместо това целта е да се предложи на потребителите на таблети по целия свят приложение за рисуване, което е безплатно за изтегляне, с надеждата, че всеки може да създава красиви неща.

В допълнение, събитието включва представянето на слушалките FreeBuds 6i с подобрени възможности за шумопотискане. Събитието в Дубай също хвърли светлина върху MateBook 14, лаптоп с професионален 2.8K OLED дисплей, и 41-милиметровия Watch GT 4, който вече се предлага в зелен цвят.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *