Vivacom предлага новите смарт часовници на Huawei в комплект с безжични слушалки

Vivacom предлага най-новите смарт часовници на Huawei. Потребителите могат да се сдобият с Huawei Watch 4 Pro Space Edition в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds 5i на цена от 32,98 лв. на месец за 36 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 100. Huawei Watch GT 4 41mm Green Vert идва в комплект с безжични слушалки Huawei FreeBuds SE 2 на цена от 16,98 лв. на месец за 24 месеца при сключване на 24-месечен договор с план Unlimited 100. Предложенията са валидни в цялата търговска мрежа на телекома.

Смарт часовникът Huawei 4 Pro Space Edition разполага със сферично сапфирено стъкло, което придава усещане за стил и елегантност, а също и DLC покритие на корпуса и каишката, което го прави още по-здрав и устойчив на надраскване. Huawei 4 Pro Space Edition се отличава с червен цвят на корпуса, като дизайнът му е вдъхновен от формата на ракетните двигатели. Моделът е съвместим с IOS и Android и е с батерия, която издържа до 5 дни при типична употреба и до 21 дни в режим Ultra-long Battery Life. В него са интегрирани системата Huawei TruSeen 5.5+, която измерва сърдечния ритъм и сатурацията по време на тренировка, и приложението Health Glance 2.0, което проследява здравословното състояние, както и здравните показатели. Смарт часовникът е водоустойчив, като позволява до 30 метра гмуркане, и разполага с eSim технология, чрез която се провеждат разговори по-лесно и удобно.

Смарт часовникът Huawei watch GT 4 41mm е с освежен дизайн, който дава на потребителите възможност както да персонализират своя циферблат, така и да избират от над 25 000 готови циферблата. Смарт устройството е в нов зелен цвят, а силиконовите каишки го правят удобен както за ежедневно ползване, така и при спортуване. Отличителни за смарт часовника са функцията Activity Rings, с която се следят ежедневните фитнес активности, както и изцяло новото приложение Stay Fit, което използва данни в реално време и дава препоръки за дневния прием на калории. Устройството разполага и със системата Huawei TruSeen 5.5+, която дава информация за сърдечната честота, нивата на стрес и съня. Всичко това прави смарт часовника подходящ за хора, които се грижат за здравословното си състояние и водят активен начин на живот.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *