50 лв. намаление на най-новите слушалки от Nothing в Ozone

Преди около месец Nothing представи новото си поколение напълно безжични слушалки Ear и Ear (а), които са налични и в България. Ако сте харесали някой от новите модели то може би сега ще е добър момент за покупка, тъй като те са с намаление от 50 лв. в Ozone. Така Ear (a) струват 150 лв. вместо 200 лв., а Noting Ear от второ поколение са с цена 250 лв. вместо 300 лв.

Ear са модел от висок клас, който се явява наследник на Ear (2), а от друга страна Ear (a) са най-достъпния модел на компанията досега. Интересно е и добавянето на ChatGPT в новите слушалки чрез жест за активиране на асистента с изкуствен интелект.

Ear идват с подобрени 11мм говорители с керамична мембрана, което би трябвало да доведе до по-високо качество на звука. Поддържат се кодеците LHDC 5.0 и LDAC, като има и Smart ANC – активно шумопотискане, което се настройва в зависимост от ситуацията. Освен това е въведена възможност за избор на Advanced Equalizer през приложението.

За свързване се разчита на Bluetooth 5.3 с две устройства едновременно и се поддържат Google Fast Pair и Microsoft Swift Pair. Заложено е и на нови микрофони с технология за улавяне на гласа и подобрено представяне при разговори.

С един заряд на батериите получавате 8.5 часа без ANC/5.2 часа с ANC и до 40.5 часа със заряда в кейса. Той от своя страна се зарежда чрез USB-C и безжично. Noting Ear идват в бял и черен цвят.
Ear (a) се отличават с малко по-различен дизайн и идват в допълнителен, жълт, цвят. Сред нещата, които също са различни са още персонализираният еквалайзер, както и керамичната мембрана за говорителите. Липсва безжично зареждане, а издръжливостта на батериите е 9.5/5.5 часа и до 42.5 с кейса.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *