Huawei организира изложба XMAGE и обяви новото издание на фотографския конкурс

На 8 май 2024 г. в Дубай Huawei представи първата си глобална изложба XMAGE, озаглавена „Стоплящ сърцето свят – 12 години Huawei фотография“. С близо 300 фотографии, заснети със смартфони на Huawei, събитието бележи най-голямата фотографска изложба в историята на компанията и в нея има и българско участие със снимка на Светлин Йосифов.

На откриването на изложбата бе обявен и стартът на HUAWEI XMAGE Awards 2024 – годишния конкурс за мобилна фотография с Huawei смартфони. За осма поредна година, този конкурс вдъхновява потребителите от цял свят да разгърнат своята креативност и въображение, като използват водещата технология за изображения XMAGE на Huawei.

HUAWEI XMAGE Awards 2024

HUAWEI XMAGE Awards 2024 официално стартира по време на церемонията по откриване на изложбата „Стоплящ сърцето свят“. Като отворена платформа за фотографски постижения, направени със смартфони, годишният конкурс насърчава използването на различни перспективи и неограничена креативност, за да се придаде по-дълбоко артистично значение и естетически израз на мобилната фотография. От 2017 г. насам потребители от повече от 170 държави и региони са участвали в годишния конкурс с близо 4 милиона кадри.

Тазгодишните награди XMAGE въвеждат нови категории, „Моменти“, „Лица“, „Толкова близо и толкова далеч“ и „Стил“, демонстрирайки лидерството на Huawei в моментните снимки, портретната фотография, телефото и макро фотографията и цветния стил. Също така нови награди като „Най-доброто от серията Pura“ и „Най-доброто от серията Mate“ са създадени, за да насърчат потребителите да изследват различни форми и теми, използвайки водещите възможности за изображения на Huawei. Кадрите на всички победители могат да бъдат представени в глобални рекламни платформи, наред с други възможности.

Регистрацията за наградите HUAWEI XMAGE Awards 2024 вече е отворена, като записването приключва на 15 септември 2024 г. в 24:00 ч. пекинско време (GMT+8). За повече информация и за участие в състезанието, моля, посетете: https://consumer.huawei.com/en/campaign/xmage.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *