До 31 май А1 приема предварителни поръчки за Motorola Edge 50 Ultra

Новият Ultra флагман на Motorola – edge 50 Ultra, вече може да бъде предварително поръчан в онлайн магазина на A1.bg. Устройството се предлага от А1 в комплект с безжични слушалки Moto Buds+ в цвят Forest Grey от 15-и до 31-ви май.

Новата Motorola Edge 50 Ultra идва с гръб от веган кожа и корпус от истинска дървесина. Устройството се предлага в три цвята – Nordic wood, Forrest grey и Peach fuzz, който е цветът на годината на Pantone за 2024 г.

Заложено е на чипсет Snapdragon 8s Gen 3, Android 14, 4500 mAh батерия, до 50W безжично и 125W TurboPower зареждане, което ви дава необходимия заряд за деня в рамките на едва 4 минути.

Основната камера се състои от 50MP основна, 50MP ултраширокоъгълна и нова 64MP 3x телефото камера. Motorola edge 50 Ultra е първият смартфон в света, чиято камера и дисплей са одобрени от Pantone. Това означава, че заснетото с камерата или онова, което се изобразява на дисплея, наистина отговаря на широкия спектър нюанси на цвета на човешката кожа. Освен това Motorola Edge 50 Ultra е с водоустойчив дизайн и здрава изработка, състояща се от прецизно изрязана алуминиева рамка и Corning Gorilla Glass Victus дисплей.

Устройството идва с 1TB вградена и 16GB RAM памет и е налично за предварителни поръчки на сайта на А1.bg за 1279,99 лв. в брой с план Unlimited Ultra или 61,99 лв. на месец за 36 месеца със същия план, в комплект с Moto Buds+ Forest Grey до 31-ви май.

Безжичните слушалки Moto buds+ дават до 8 часа в една сесия, и до 38 часа при напълно заредена кутия. Слушалките са подсилени със Sound by Bose, както и Dolby Head Tracking за отлично звуково изживяване.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *