Българската компания Shelly щe си партнира с HARMAN Automotive

Шели Груп, компанията предлагаща IoT решения за умни сгради и домове със седалище в София, обяви сътрудничество с HARMAN Automotive, световен лидер в областта на свързаните автомобилни решения и собственик на HARMAN Ignite Store.

Екосистемата на HARMAN Ignite Store използва партньорствата с ключови представители на бизнеса от различни сектори, за да разшири портфолиото си от съдържание и функции, които повишават безопасността и свързаността на превозните средства в световен мащаб.

Shelly Group стимулира дигитализацията на автомобилите, като предлага напълно интегрирана версия на приложението си Shelly Smart Control чрез HARMAN Ignite Store. По този начин водачите и спътниците им могат да използват удобните функционалности на Shelly Smart Control за интелигентна домашна автоматизация, чрез познатия интерфейс на информационно-развлекателната система на автомобила. Интеграцията дава възможност за изпълнение на всички автоматизации, зададени в приложението Shelly Smart Control, директно от автомобила с едно докосване. Автоматичното отваряне и затваряне на гаражната врата, включването и изключването на осветлението, когато се прибират или напускат дома си са само част от приложенията на Shelly Smart Control.

Магазинът HARMAN Ignite Store дава на потребителите достъп до голям брой приложения на производители от трети страни, които могат да бъдат изтеглени директно в инфотейнмънт системата на автомобила. След това апликациите се интегрират безпроблемно и се използват безопасно и надеждно по време на шофиране. Редовните актуализации на Shelly Smart Control поддържат приложението в актуално състояние.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *