Microsoft ще добави Call of Duty: Black Ops 6 в Xbox Game Pass

Microsoft потвърди, че Call of Duty: Black Ops 6, следващата част от популярния франчайз, ще бъде налична от първия ден в Xbox Game Pass. “Развълнувани сме да потвърдим, че членовете на Game Pass ще могат да се включат в Call of Duty: Black Ops 6 още на първия ден с Game Pass”, казва Меган Спурр, старши ръководител на общността на Xbox Game Pass. В отделен трейлър от Xbox Microsoft потвърждава, че Black Ops 6 ще бъде наличен както в Xbox Game Pass за конзоли, така и в PC Game Pass.

По-рано този месец стана ясно, че Microsoft обмисля дали да включи новите издания на Call of Duty в Game Pass, като някои служители на компанията изразиха опасения, че приходите, генерирани от нормалните продажби на Call of Duty, ще бъдат подкопани от Game Pass. Activision традиционно продава средно над 20 милиона копия на Call of Duty, всяко от които струва около 70 долара.

Все още не е ясно дали Microsoft планира да повиши цените на своя абонамент Game Pass Ultimate, а компанията не е обявила дата на пускане на Call of Duty: Black Ops 6, чието действие се развива по време на войната в Персийския залив през 90-те години.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *