Смарт часовници на лизинг с удължена гаранция и 0% лихва от А1 през юни

През юни А1 предлага на своите клиенти селекция от смарт часовници с удължена гаранция от 2+1 години. В селекцията са избрани модели на добре познатите марки Huawei, Samsung и Xiaomi, които се предлагат с план Unlimited Ultra от А1 за 24 месеца на лизинг, без оскъпяване.

Сред смарт часовниците, част от промоцията, е един от най-новите модели на Huawei – Huawei Watch 4 Pro LTE Space Edition. През настоящия месец смарт часовникът може да бъде закупен на лизинг с 0% лихва и с 3-годишна удължена гаранция. Освен този модел, част от предложението на А1 е и Smart Watch Huawei GT4 46mm в цветове Black, Green и Grey, както и по-малкият модел Smart Watch Huawei GT4 41mm – в Light gold, White, Silver и Green.

Сред избраните модели на Samsung са Galaxy Watch6 44mm LTE Black, Galaxy Watch6 40mm LTE Cream, Galaxy Watch6 Classic 43mm LTE, Galaxy Watch5 Pro 46mm LTE и други.

Smart Watch Xiaomi S3 Black е един от най-новите модели на марката, който предлага редица иновативни функции в съчетание с нестандартен дизайн. Неговият безел може лесно да бъде сменен при нужда.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *