Xiaomi е сред най-влиятелните компании на TIME за 2024 г.

TIME определи Xiaomi като една от своите „TIME100 най-влиятелни компании“ през 2024 г.

При добавянето на Xiaomi в списъка, TIME се позова на успешното лансиране на първия интелигентен електрически автомобил от компанията, серията Xiaomi SU7, в континентален Китай през март 2024 г. TIME похвали усилията на EV да интегрира хора, автомобили и домове в супер-интелигентна, ориентирана към хората екосистема. Xiaomi постави нови индустриални рекорди за обема на потвърдените поръчки и доставки на серията Xiaomi SU7 през първия месец от дебюта си. Екосистемата „Човек x Кола x Дом“ свързва интелигентни устройства по безпрецедентни и безпроблемни начини.

Xiaomi се ангажира да прави устойчиви инвестиции във фундаментални основни технологии и непрекъснато да инвестира в иновации, които ще бъдат от полза за човечеството. Компанията ще инвестира повече от 100 милиарда RMB в научноизследователска и развойна дейност през петте години между 2022 г. и 2026 г. С 15 до 20 години усилия Xiaomi се стреми да стане един от петте най-големи световни производители на автомобили, както и лидер в развиващата се сфера на глобалните най-иновативни технологии.

За да състави списъка, TIME селектира номинации в различни сектори и анкетира своята глобална мрежа от сътрудници и кореспонденти, както и външни експерти. След това редакторите на TIME оцениха всеки по ключови фактори, включително въздействие, иновация, амбиция и успех. Резултатът е разнообразна група от 100 бизнеса, чертаейки пътят към бъдещето.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *