Стартира кандидатстването за eCommerce Awards 2024

Конкурсът в областта на електронната търговия в България, eCommerce Awards, обяви началото на своето трето издание с нов имидж и напълно обновен уебсайт, където вече се приемат кандидатури.

Радваме се да съобщим, че тази година сме медиен партньор на събитието, в което онлайн магазините ще се състезават в 8 основни категории. Те обхващат разнообразието от сектори в електронната търговия „Мебели, дом, градина и ремонт“, „Лайфстайл и лична грижа“, „Детски стоки, книги и учебни помагала“, „Спорт, отдих и хоби“, „Електроника и авто-мото“, „Хранителни продукти и напитки“, „Ръчно изработени продукти“ и „Дигитални продукти и услуги“.

Всеки участник има възможност да се състезава в една от тези категории и да участва в надпреварата една от специалните категории – “Любим магазин на публиката за 2024 г.”, “Проведена социална кампания през 2024 г.” и “Стартиращ онлайн магазин през 2024 г.”

Участниците в eCommerce Awards 2024 и тази година ще имат възможност да получат индивидуална обратна връзка от експертното жури, публикации в партньорските медии на събитието, ваучер за хостинг услуги, одит на уебсайта за Accessibility спрямо ниво WCAG 2.1 AA, нов трафик към магазина и безплатен достъп до eCommerce Academy Conference 2024 и церемонията за награждаване.

Конкурсът разчита на жури от повече от 30 представители на организации и компании в областта на електронната търговия. Те ще оценяват участниците на база на използваните маркетинг инструменти, нивото на оптимизация за търсещи машини, техническите параметри и правните аспекти на магазина, дизайн и клиентско преживяване, работа с клиенти и следпродажбен процес.

eCommerce Awards е част от проектите на eCommerce Academy, създадена през 2016 година. Тя е структура, провеждаща информационни и образователни конференции за електронна търговия в страната. рия.

Кандидатстването за наградите е отворено до 31 август, а обявяването на победителите ще се проведе във форум “Джон Атанасов” в София Тех Парк на 10 октомври 2024 година.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *