„Петък с Yettel” предлага възможност за отстъпки от Fashion Days, Pandora, Biotrade и др.

През юни Yettel ще предложи разнообразни отстъпки от своите партньори на потребителите на мобилното приложение. Клиентите на оператора могат да спечелят отстъпка като изтрият дигитална скреч карта, която се появява в приложението всеки петък от месеца. В нея се крие промокод с намаление за даден партньор на Yettel или до 5 000 мегабайта мобилен интернет на максимална скорост.

Сред възможните награди са отстъпка от 15% на всички ненамалени продукти в строителен хипермаркет Praktis, както и 10% отстъпка за онлайн резервации в СПА ризорт „Св. Иван Рилски“ в Банско, ваканционно селище „Санта Марина“ и хотел „Вива Маре Бийч“ в Созопол.

Освен това се предлагат 10% отстъпка за Top Rent, до 20% отстъпка от всички ненамалени продукти на Vintage Summer, 10% от стандартната цена на обувки и дрехи в Intersport и 20% във физическите магазини на Vision Express. В два от петъците клиентите на Yettel ще могат да спечелят 15% отстъпка за всички дрехи, обувки и аксесоари на стойност поне 60 лева от онлайн магазина на Fashion Days.

По веднъж в месеца ще е възможно спечелването на 15% намаления в Thomas Sabo и UNOde50, и 10% в Pandora и Ti Sento. Biotrade участва в „Петък с Yettel” с няколко изненади – в един петък на юни потребителите ще могат да спечелят 20% отстъпка на всички продукти, в два ще имат шанс за 15% намаление на избрани серии и в един безплатна доставка за онлайн покупки над 60 лева.

Потребителите могат да играят и за 12% намаление от цената на тематични козметични кутии на Pick N Dazzle. Родителите с ученици ще могат да започнат подготовката за първия учебен ден още през юни, като през два от петъците на месеца клиентите могат да играят за 20% отстъпка от ненамалената цена на продукти от категория „Ученически пособия и подаръци“ на Ozone.bg.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *