Фенове на „Домът на дракона“ – изберете своята страна в предстоящата битка

„Развей флага“, дигиталният генератор на персонажи от сериала „Домът на дракона“, е вече достъпен за феновете по целия свят. Той беше показан за първи път на 3 юни на световната премиера на втори сезон в Ню Йорк.

Всеки може да вземе страна в предстоящата битка Зелени срещу Черни, като създаде плакат със своя герой, изобразен във Вестерос, с цветовете на избраната от тях страна. Генераторът е достъпен тук до финала на сезона на 5-ти август.

Как работи?

Отидете в сайта на „Развей флага“, след това си направете селфи и изберете страна – зелена или черна. Използвайки тази информация, системата ще генерира ваш плакат като герой във Вестерос заедно с цветовете на избраната от вас страна. Добавете дракон към изображението с бутона „Add Dragon“ или генерирайте друг плакат, като натиснете „Alter Yourself”. След като сте доволни от резултата, изтеглете изображението и го споделете в социалните мрежи.

Това изживяване за феновете е инициирано от екипа за дигитални иновации на HBO и е създадено в партньорство с Media.Monks. Екипите използват напреднала технология, за да генерират зашеметяващи дигитални графики, като същевременно поддържат отличителната визуална идентичност на „Домът на дракона“.

Втори сезон на „Домът на дракона“ е с премиера на 17 юни в онлайн стрийминг платформата Max.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *