Задава се нов убиец на флагмани – realme GT 6

realme разкрива някои детайли свързани с предстоящия си модел от висок клас, realme GT 6, който ще бъде представен на 20 юни в Милано. С него се бележи и завръщането на серията GT в Европа, като очакваната цена е под 1000 евро.

realme GT 6 прави революционен скок в технологията за дисплеи на смартфони с първия в индустрията 6000 нита ултра ярък дисплей. Това постижение, което е в резултат на луминесцентни материали, не само осигурява най-яркия екран, виждан някога в смартфон, но и значително намалява консумацията на енергия.

Заложено е и на специфични за игрите технологии като HDR и Pro-XDR, които осигуряват по-широк спектър от цветове и нива на яркост. Има също вградени сензори за постоянно наблюдение на околната светлина и настройка на 10 240 прецизни нива на яркост.

Заложено е на флагманска технология 8T LTPO за по-плавни визуални ефекти и удължен живот на батерията. Чрез интелигентно адаптиране на честотата на опресняване на дисплея в зависимост от съдържанието, LTPO значително намалява консумацията на енергия с до 20%, предлагайки икономия на енергия, сравнима с увеличаване на батерията с 300mAh. Това разширява цялостната производителност на батерията до ниво, сравнимо с 5800mAh (5500mAh базова + 300mAh енергоспестяване).

Технологията за затъмняване 2160Hz PWM се бори с натоварването на очите. Чрез бързо пулсиране на подсветката с честота 4,5 пъти по-висока от тази на повечето смартфони, realme GT 6 елиминира трептенето, осигурявайки по-плавно и последователно изображение, което се възприема по-лесно от очите. За да сведе до минимум натоварването на очите, realme GT 6 разполага със система за защита на очите, задвижвана от изкуствен интелект. За нощна употреба специалният режим „Sleep“ автоматично превключва екрана към по-топли цветове, съобразявайки се с естествения ритъм на съня на тялото за по-удобно визуално изживяване и по-добър сън.

Устройството е получило: първият в света петзвезден сертификат SGS Esports Display, гарантиращ плавни визуални ефекти и бърза реакция за геймърите; първият в света петзвезден сертификат SGS Sunlight-Readable Display, потвърждаващ изключителна четливост при всякакво осветление; първият в света сертификат SGS AI Eye-Protection Display, доказващ интелигентните му функции за намаляване на напрежението в очите; и сертификатът TÜV Rheinland Flicker Free Display, гарантиращ комфортно зрително изживяване дори при слаба осветеност.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *