Yettel предлага Redmi 13 с 50% онлайн намаление за 48 часа

Yettel предлага смартфона Redmi 13 128GB от Xiaomi с 50% отстъпка от стандартната цена до 12:00 часа на 26 юни, ако бъде поръчан онлайн в комбинация с двугодишен абонамент за мобилен план и платен в брой.

До обяд на 26 юни устройството може да се поръча от Yettel.bg за 54,99 лева в брой с план Total Unlimited 44.99 за две години. До края на юни този и още два от плановете Total Unlimited се предлагат с 50% намаление на таксата за първите шест месеца от двугодишния договор. Клиентите, които сключат абонамент за Total Unlimited до края на месеца ще получат и максимална скорост на мобилния интернет за първите шест месеца.

Новият смартфон на Xiaomi от серията Redmi – Redmi 13 е част от пакета услуги „Смартфон вселена“ на Yettel и се предлага с три години гаранция, вместо стандартните две. Сред останалите предимства на „Смартфон вселена“ са възможност за застраховка и собствен сертифициран сервиз, в случай на повреда, както и програмата „Рециклирай и спести“, която дава възможност на потребителите да върнат старо устройство за рециклиране.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *