Samsung и Just Cavalli отново превръщат София в модна столица

За втора поредна година, на 10 юли 2024 г. (сряда) Samsung България провежда екслузивното Samsung Fashion Show в сърцето на София. От 20 ч. на площада пред катедралата „Св. Александър Невски“ технологичната компания Samsung и световният моден бранд Just Cavalli ще съберат на едно място почитателите на модата, музиката и високите технологии.

Датата не е избрана случайно, тъй като по-рано през деня ще бъдат представени най-новите смартфони от серията Samsung Galaxy Z. Потребителите ще могат да наблюдават премиерата, излъчвана директно от Париж, на www.samsung.com/bg. А още същата вечер най-новите продукти ще дебютират и на подиума, заедно с непоказвани досега модели на световния бранд Just Cavalli. Специален гост ще бъде Даниеле Ломбардо, главен дизайнер на бранда Just Cavalli, и Серджо Ацолари, главен изпълнителен директор на Cavalli. Спектакълът е отворен за всички жители и гости на града.

Samsung България продължава партньорството си със Столична община в името на каузата „Ходенето е модерно“ за насърчаване на активния и природосъобразен живот. Локацията пред катедралата „Св. Александър Невски“ – емблематична за София, е избрана от организаторите и заради лесната й достъпност пеша, с градския транспост или с велосипед, в унисон с усилията за постигане на по-ниски или нулеви емисии в градската среда.

Събитието се организира в сътрудничество с модна агенция „Визаж“ и Евгения Калканджиева.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *