LG представи у нас най-новите си продукти сред домакинските уреди, климатична техника и OLED телевизорите

Портфолиото на LG Electronics в България вече включва най-новите попълнения в гамите на домакинската и климатична техника, OLED телевизорите и саундбар системите. Имахме възможност да сме на събитие, на което търговските представители на бранда представиха хладилник LG с InstaView технология, LG WashTower – комбиниран уред пералня и сушилня с общо управление, климатици ARTCOOL Gallery Special и ARTCOOL Gallery Premium, термопомпа ThermaV R290 както и телевизор LG OLED C4 в комбинация със саундбара SC9S.

Хладилникът LG InstaView включвa peдицa иновативни фyнцĸии, включително зa cвъpзвaнe c тeлeфoн, c ĸoятo мoжe дa настроите вpaтaтa нa xлaдилниĸa да пpoмeня цвeтoвeтe cи. LЕD осветлението, вгpaдeно във вратата на xлaдилниĸa, cмeня цвeтoвeтe cи, cъздaвaйĸи пepcoнaлизиpaнa aтмocфepa.

Xлaдилниĸът e oбopyдвaн и c тexнoлoгиятa ІnѕtаVіеw, ĸoятo ocвeтявa вътpeшнocттa пpи двoйнo пoчyĸвaнe, пpeдлaгaйĸи бъpз пoглeд нa xpaнaтa вътpe, и тo бeз дa ce нaлaгa дopи дa oтвapятe вратата.

LG WashТower е първата пералня и сушилня от портфолиото си, разработена с технологията AI DirectDrive, която може да се похвали и с нов AI режим, който използва прецизен контрол на движението и автоматично избира оптимална настройка за най-добрата грижа за плата. Освен това, благодарение на LG AI технологията, уредът може да научи предпочитаната от потребителя рутина и да предостави персонализирани опции за пране сушене всеки път.

Инфрачервен сензор с точност измерва температурата на дрехите по време на цикъла и може автоматично да направи промени, за да подсигури равномерно изсушаване. Има и възможност за пране и изсушаване в рамките на 59 минути.

Сред новите продукти са климатиците с обновен дизайн ARTCOOL Gallery Special и ARTCOOL Gallery Premium, които превръщат климатика в произведение на изкуството с дисплей с дървена рамка, на който може да поставите любима снимка или картина (LG ARTCOOL Gallery Special) или да възпроизвеждате видео (LG ARTCOOL Gallery Premium).

Качеството на отоплението и охлаждането на климатика по нищо не отстъпват на очакванията. Те имат скрит профил, който изкусно разпръсква струята в цялото помещение с равномерен, непряк въздушен поток за максимален комфорт на потребителите. Чрез 3-посочен въздушен поток – разсейване на охладен въздух през лявата, дясната и долната част на рамката се осигурява освежаващ бриз във всеки сантиметър от стаята.

Благодарение на ThinkQ приложението на LG, потребителите могат лесно да управляват и контролират температурата, влажността, охлаждането, потреблението на енергия и качеството на въздуха.

THERMA V R290 Monobloc е новата термопомпа въздух-вода, която е с нов тъмно сив дизайн и подобрена производителност. Термопомпата може да загрее водата до 75°C, както и да работи при външни температури до -28°C. Задвижвана от природата, тя осигурява устойчиво отопление с енергиен клас A+++ и висока степен на надеждност, благодарение на подобрената технология за разскрежаване, която прави работата й напълно безопасна. Работата ѝ е при ниски нива на шум, благодарение на големия вентилатор.

Телевизорът LG OLED evo C4 включва alpha чипсет, който издига OLED преживяването на зрителя до нови измерения. Технологията на процесора Alpha 9 AI Gen 7 дава ново определение на OLED с подобрения, които добавят преобразяващи, но едновременно с това реалистични детайли, с подобренa графичната производителност и по-бърза скорост на обработката.

Най-новите OLED телевизори на LG идват с усъвършенстван AI Upscaling, който използва прецизен анализ на изображението на ниво пиксел, за да подобрява яснотата на образи и фонове, които иначе биха били размазани. Нещо повече, гениалният AI процесор умело прецизира цветовете, като анализира най-често използваните сенки, които най-добре улавят настроението и емоционалните елементи такива, каквито създателите на филми са ги предвидили. Dynamic Tone Mapping Pro разделя картината на блокове и изпипва всеки детайл по яркостта и контраста, като анализира различията в яркостта, когато светлината влиза в сцената, създавайки максимално близки до триизмерното изображения.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *