И A1 предлага новите Galaxy Z Flip6 и Fold6 с до 350 лв. отстъпка при предварителна поръчка

Най-новите модели на Samsung – Galaxy Z Flip6 и Z Fold6 вече са достъпни за предварителни поръчки от А1. По време на кампанията всеки потребител, който предостави на телекома стар мобилен телефон, независимо от марката, ще получи своя Samsung Galaxy Z Fold6 с 350 лв. отстъпка, a Samsung Galaxy Z Flip6 – с 300 лв. отстъпка. Най-тънките и леки сгъваеми устройства на компанията досега могат да бъдат поръчани в разнообразни цветове и вариации на паметта и идват в комплект с безжични слушалки TTEC Mode.

След последните подобрения възможностите с изкуствен интелект Galaxy AI вече са достъпни и за сгъваемите устройства на световната технологична компания. Сега двата модела са снабдени с повече иновативни функции, задвижвани от AI. И двата модела разполагат с функциите Circle-to-search за лесно намиране на обекти с ограждане и с Note Assist – най-удобният начин за обобщаване на бележки и транскрибиране на записи. Предлагат също и „умна“ помощ при писането на текстове и търсенето в сайтове, благодарение на Chat Assist и Browsing Assist.

Подобрения в новите модели има и по отношение на заснемането и обработването на кадри. С функцията Photo Assist можеш лесно с няколко движения на пръста да преместиш, изтриеш или коригираш цели обекти, както и след това да запълниш фона. Част от портфолиото с AI функции са и редица възможности за обработка на снимки и видеа, сред които Portrait Studio и Instant Slow-mo.

По време на предварителната кампания за поръчки от А1 двата най-нови модела от сериите ще се предлагат с големи отстъпки срещу връщане на старо устройство. В замяна на използван телефон Galaxy Z Flip6 е достъпен с намаление от 300 лв. от редовната си цена, а Z Fold6 – с цели 350 лв. Моделите могат да бъдат закупени както в брой, така и на изплащане с план Unlimited с 50% отстъпка от месечната такса за първите 6 месеца.

Pre-order кампанията е активна до 23 юли, а всеки желаещ може да избере между устройства с 256GB, 512GB или 1TB памет, както и разнообразни цветове на панела. Samsung Galaxy Z Fold6 се предлага в цветовете сребристо, морскосиньо и розово, докато Z Flip6 – в синьо, мента, жълто и сребристо.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *