AOC представя най-бързия геймърски монитор

AOC представи днес най-бързия си монитор с TN панел – AGON AG251FZ. Моделът е с 25″ дисплей и е предназначен за геймъри и състезатели по електронни спортове като предлага честота на опресняване от 240 Hz и време за реакция 1 ms.

Мониторът използва технология Adaptive Sync, която се грижи за синхронизирането между дисплея и компютъра като се справя с накъсването и насичането.

AOC AGON AG251FZ ще е в магазините през януари 2017 г. на препоръчителна крайна цена от 999 лв.с ДДС.

За постигане на комфортна поза на потребителя се грижи ергономичната стойка Ergo Dial, която предлага няколко начина за регулиране на позицията на монитора. Мониторът може също да бъде накланян и обръщан от пейзажен в портретен режим. Стойката има и дръжка, която помага за носене на монитора. При продължителни геймърски сесии очите на играча са защитени от няколко технологии: Flicker-free намалява трептенето до минимум, а режимът Low Blue редуцира вредната синя светлина.

25″ дисплей използва и Low Input Lag режим, който отговаря за моменталното изпълнение на командите и Shadow Control за осветяване на тъмни зони, без това да влияе на останалата част от екрана. В допълнение, блока с клавиши QuickSwitch позволява на играчите да превключват между наборите с настройки, предвидени за FPS, съзстезателни или RTS игри.

 

Модел

AG251FZ

Дисплей

25″ TN при 240 Hz

Резолюция

1920×1080

Технология за синхронизиране

Adaptive Sync
(съвместима с FreeSync)

Входен сигнал

1 x VGA

1 x DVI

1 x HDMI 2.0

1 x DisplayPort 1.2a

4 x USB 3.0
Audio out/in

Microphone in/out

Специални функции

Настройваща се по височина ергономична стойка

Високоговорители

1 ms GtG време за реакция

Наличност в Европа

януари 2017

Цена

999 лв. с ДДС

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *