Samsung представи нов портативен SSD T5

Samsung обяви пускането на пазара на Samsung Portable SSD T5 – най-новото преносимо SSD устройство. T5 е с най-новата 64-слойна технология V-NAND на Samsung и предлага компактен и надежден дизайн.

Със скорост до 540 MB/s – до 4,9 пъти по-бързо от външните HDD продукти – новият T5 е предназначен специално за създателите на съдържание, бизнеса и ИТ професионалисти, както и за потребители, които искат незабавен и лесен достъп до данни. T5 е по-малък от стандартна визитна картичка с размери 74 x 57.3 x 10.5 мм и лек, 51 грама. Алуминиевата външна част се предлага с две отделни метални покрития – Deep Black (модели 1TB и 2TB) и Alluring Blue (250GB и 500GB модели).

T5 може да издържи на изпускане от до 2 метра. Samsung Portable SSD Software за персонални компютри и Mac, базиран на AES 256-битово хардуерно криптиране на данни, улеснява конфигурирането на настройките за защита и получаването на най-новите актуализации на фърмуера и софтуера. На разположение е и мобилно приложение за Android смартфони и таблети. В допълнение, T5 включва два свързващи кабела – USB-C до C и USB-C до A – за по-голяма съвместимост с множество устройства.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *